Club Altfel
Indrazneste sa fii altfel!

Pagina principalaPagina principala  concursConcursuri altfel  RegulamentRegulament 

Mesaje privateMesaje private  FAQFAQ  ÎnregistrareÎnregistrare  ProfilProfil  AutentificareAutentificare 

Credeti in fantome?
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Paranormal
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Roanita
Vizitator

Tara: Íć âûáđàíà

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stefisor Konichiwa :P Genki deska??? :P

:shock: da asa cu fantomele astea...

O intamplare de la prietenele mele din jap....tot asa seara facea curat mereu in casa si in buc ...si dimieata gasea painea imprastiata si frimituri pe jos :shock: .

Sau eu....dormeam si afara ploua rauuu :shock: si visam ca la un momendat ma tragea cineva de mana dar asta in somn...visam ca eram la munca si ca sefa mea ma tragea de mana sa ma trezesc ca adormisem la munca :D ...si ma tragea asa de tare ca mam trezit dar nu am deschis ochi :shock: dar eu tot ma zgaltaiam ....eram deja constienta ma trezistem numai ca nu am deschis ochi,si asa ma durea mana si eram speriata ca nu stiam cina ma trage asa de tare :shock: ca eram singura :? :? :? da imi era frica sa deschid ochi :shock: pana la ura din zgaltaiala mam oprit dar tot simteam o mana ca ma strange ...si parca ma durea asa imi era incomoda....da imi era frica sa deschid ochi...pana la urma iam deschis dar foarte putin pt ca jur ca imi era frica si iam intredeschis :shock: si jur ca am vazut langa marginea patului un om o umbra nu stiu ce era dar era barbat :shock: de frica iam inchis :? si langa pat aveam o mica vitrina unde imi tineam eu creme parfumuri etc....dar nu am recunoscut o nu stima unde sunt ma gandeam unde sunt acasa in jap..... :shock: :? si am inceput sa spun TATAL NOSTRU asa mam linistit dar va jur ca atunci am crezut cu adevarat ca sunt FANTOME pana atunci cand auzeam radeam si ma amuzam.. :shock: Ce sa va zic ca a doua zi plangeam de frica si povesteam la fete...de atunci nu am mai dormit acasa singura...ma duceam la fete acasa ..care erau in jap in contract si stateam cu ele :shock: :roll: :wink:
Sus
Adnasya
77% Altfel
77% Altfel

Data înscrierii: 21/Noi/2006

Locație: United Kingdom

Tara: uk

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fetele eu de cateva zile simt o prezenta in casa. E ceva ca o apasare daca intelegeti ce vreau sa spun.Acum o jumatate de ora eram la bucatarie si tocmai ma pregateam sa bag ceva la cuptor cand simt ca ceva ma atinge peste fund.Sotul meu mai are obiceiul sa ma mai atinga in gluma cand trece pe langa mine si chiar ma pregateam sa ma intorc sa ii zic vre-o doua dar fara sa vreau m-am uitat in directia unde e sufrageria si l-am vazut stand de vorba cu mama lui.Deci nu ar fi avut cum sa fie el mai ales ca intre bucatarie si prima camera mai este o camera .Dar pe cuvant ca am simtit ca ceva m-a atins . Tot de o buna perioada de timp o visez pe mama mea.Ultima oara s-a intamplat azi noapte si tot azi noapte am visat ca mi-au cazut doi dinti . De fiecare data mama mea nu realizeaza ca e moarta si tot de atatea ori eu ii dau de inteles asta in vis.Cand visez ca-mi cad dinti la mine e semn ca moare sau a murit cineva .Si atingerea sa fie o coincidenta sau ce?
Am vorbit cu sotul meu si a zis sa chemam un preot sa faca o binecuvantare a casei.

77% Altfel
77% Altfel

Data înscrierii: 18/Sep/2006

Locație: France

Tara: france

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred in ele zw sim

Sus
madelaine
33% Altfel
33% Altfel

Data înscrierii: 02/Oct/2006

Tara: lebanon

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca era mama ta care te-a atins? poate vrea sa iti spuna ceva?

"Credinta este penelul cu care sufletul, picteaza lucruri Divine"
Sus
nik
33% Altfel
33% Altfel

Data înscrierii: 16/Iun/2009

Tara: romania

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

madelaine a scris:
Stefisor imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Sa stii ca nu e un pacat sa vorbesti cu sufletul mamei tale, nici nu o tulburi astea sunt doar conceptii invechite si neadevarate. Iti recomand sa citesti doua carti care te lamuresc de fapt ca mama ta e mereu cu tine . Cartea se numeste "Destinul Sufletelor" si "Calatoria Sufletelor"- studii de caz al vietii dintre vieti_ autor Michael Newton . La libraria Orfeu din Bucuresti pe ceiul Dimbovitei pe strada ce coboara de la Ceccul Mare la stinga pe o straduta laturalnica....acolo le gasesti si crede-ma citindu-le poate nici nu vei dori sa mai mergi la un medium.
....

Draga mea.... te admir... profund. sunt si alte fete care imi plac , asaaaaa la prima vedere .....dar tu ma uimesti.
Poate fiindac tu stii deja lucruri pe care eu le-am aflat de curand.

33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adnasya a scris:
Fetele eu de cateva zile simt o prezenta in casa. E ceva ca o apasare daca intelegeti ce vreau sa spun.Acum o jumatate de ora eram la bucatarie si tocmai ma pregateam sa bag ceva la cuptor cand simt ca ceva ma atinge peste fund.Sotul meu mai are obiceiul sa ma mai atinga in gluma cand trece pe langa mine si chiar ma pregateam sa ma intorc sa ii zic vre-o doua dar fara sa vreau m-am uitat in directia unde e sufrageria si l-am vazut stand de vorba cu mama lui.Deci nu ar fi avut cum sa fie el mai ales ca intre bucatarie si prima camera mai este o camera .Dar pe cuvant ca am simtit ca ceva m-a atins . Tot de o buna perioada de timp o visez pe mama mea.Ultima oara s-a intamplat azi noapte si tot azi noapte am visat ca mi-au cazut doi dinti . De fiecare data mama mea nu realizeaza ca e moarta si tot de atatea ori eu ii dau de inteles asta in vis.Cand visez ca-mi cad dinti la mine e semn ca moare sau a murit cineva .Si atingerea sa fie o coincidenta sau ce?
Am vorbit cu sotul meu si a zis sa chemam un preot sa faca o binecuvantare a casei.

Oare ce s-o fi mai intamplat intre timp?

Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 21/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: greece

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stim si probabil nici nu o sa aflam. Adnasya nu mai este membru al forumului.

Sus
nik
33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

energy a scris:
....
dida care e femeie simpla de la tara a avut urmatoarea interpretare : "e diavolul, maica , care a venit sa te ispiteasca sa vada ce faci, te ademeneste sau ba?" :idea:

femeile simple, de la tara (ca sa te citez cand nu au o explicatie) dau vina pe... dumnealui: necuratul.
Asa ca nu lua de buna.

Te-ai gandit? Daca era ceva pe care tu ai chemat? Fara sa constientizezi. Din dorinta de a avea un copil. Dorinta se materializa cu un tip cam de acest gen... Daca in subconstient iti ziceai in acea vreme... dc ar fi fost mai...musculos, mai sexi, ami fermecator , mai..brunet na...eu as fi acum gravida...
Si dc ingerul tau pazitor ti-a trimis tocmai ce iti doreai, ori la ce te-ai gandit... si astfel s-au deschis portile cerului...si ai ramas...
Pacat ca l-ai gonit...
Daca arata asa de bine.....! :a_01an7e1.gif

33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ramy a scris:
Trebuie sa existe ceva dincolo de lumea asta. Aici pe Pamant suntem doar in trecere...sunt convinsa ca exista viata de dupa moarte.
23in6.gif
33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CRED!
M-a ferit bunul Dumnezeu. Nu mi s-a intamplat niciodata.
Dar din adolescenta am fost obsedata de aceasta lume a misterelor. Si acum am ochii cat cepele, cetitind cele scrise de voi!
Nu cred ca as fi rezistat unor experiente ca ale voastre. De obicei sunt un om lucid, cu nervii tari dar o asemenea experienta cred ca si-ar lasa urme.
Eu ma sperii si cand sunt luata pe la spate.... ei hai nu radeti) adica orice gest, atingere pe care nu o vad face sa-mi sara inima.

Asa ca vrei sa-mi spui faci ceva - ia-ma domle prin fata!

33% Altfel
33% Altfel

Data înscrierii: 18/Iun/2009

Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu cred in sufletele care au parasit aceasta lume.
Am avut odata o experienta, ma mutasem in casa noua de ceva vreme, nu mult, si dormeam, m-am trezit in toiul noptii infricosata, simtisem o prezenta care statea in pragul usii si se uita la mine, ciudat e ca simteam acea prezenta prin intermediul organismului meu, a fost f ciudat si f infricoasator, am sfintit casa si nu am mai avut probleme.

Mai nou ma uit la o emisiune pe Discovery cu case bantuite, te ia groaza...
Sus
nik
33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2009 5:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai daca te ia groaza de ce te mai uiti??!!

O stiu, emisiunea, dar nu sunt in stare sa o urmaresc prea mult.
In general imi protejez ...spiritul. Nici la stirile de la ora 5 nu ma uit.

Si cum tot mai multa lume zice ca TV este maniupulare 100%, emisiunea pe care as vrea sa o vad constant este a lui Oreste pe B1TV, dar nu cand e invitat Pavel Corut. Ca le vezi sagetile in ochi oricat de angelic zambesc!

Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 21/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: greece

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2009 6:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu ma uit la toate emisiunile cu fantome (si detectivi) care exista. Mi se par nu doar interesante, dar si relaxante.

Sus
Jade
33% Altfel
33% Altfel

Data înscrierii: 18/Iun/2009

Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2009 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nik a scris:
Pai daca te ia groaza de ce te mai uiti??!!

O stiu, emisiunea, dar nu sunt in stare sa o urmaresc prea mult.
In general imi protejez ...spiritul. Nici la stirile de la ora 5 nu ma uit.

Si cum tot mai multa lume zice ca TV este maniupulare 100%, emisiunea pe care as vrea sa o vad constant este a lui Oreste pe B1TV, dar nu cand e invitat Pavel Corut. Ca le vezi sagetile in ochi oricat de angelic zambesc!

Ma fascineaza, si in cazul asta fascinatia e mai puternica decat frica.
Am invatat cate ceva din emisiunea respectiva, adica nu ma uit chiar in van, si mai important, am realizat cat de reala si aproape de noi e lumea spiritelor.

Nici eu nu ma uit la stirile de la ora 5.
Sus
nik
33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anga a scris:
Si eu ma uit la toate emisiunile cu fantome (si detectivi) care exista. Mi se par nu doar interesante, dar si relaxante.

Relaxante???? wow

33% Altfel
33% Altfel

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2009 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Jade a scris:

Ma fascineaza, si in cazul asta fascinatia e mai puternica decat frica.
Ai dreptate!
Am invatat cate ceva din emisiunea respectiva, adica nu ma uit chiar in van, si mai important, am realizat cat de reala si aproape de noi e lumea spiritelor.
Ma gandesc... nu o fi o alta dimensiune? Adica, atrunci cand decedez putin nu ma duc prea departe ci tot pe acilisa dar intr-o alta vibratie, alta dimensiune????
Bre, mie nu imi plac deloc misterele. Nu stiu de ce Dumnezeu a ales sa ne zbatem o viata intr-o curiozitate si o dorinta de cercetare neinfranata
. Sau poate unii dintre semenii nostri au gasit raspunsurile dar din diverse motive eu nu am intrat in contact cu ei si nu am aflat. Inca.

77% Altfel
77% Altfel

Locație: France

Tara: france

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ramy a scris:
Trebuie sa existe ceva dincolo de lumea asta. Aici pe Pamant suntem doar in trecere...sunt convinsa ca exista viata de dupa moarte.

De acord cu tine pupici.gif

Sus
Ramy
100% Altfel
100% Altfel

Locație: Londra

Tara: uk

MesajTrimis: Joi Mar 11, 2010 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca veni vb ati vazut la stiri aseara americanca aia de vindea sticlutele alea mici cik erau 2 fantome in ele, una ale unui barbat mai in varsta si una a unei fete tinere si s-a gasit unu si a dat 2000 de dolari pe ele... radetare.gif doamne fereste
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Reproducerea materialelor de pe spatiul www.clubaltfel.com se poate face numai cu mentionarea si acordul ClubAltfel.