Club Altfel
Indrazneste sa fii altfel!

Pagina principalaPagina principala  concursConcursuri altfel  RegulamentRegulament 

Mesaje privateMesaje private  FAQFAQ  ÎnregistrareÎnregistrare  ProfilProfil  AutentificareAutentificare 

Cum scoatem guma de pe haine?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Cum facem sa...?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Nour
99% Altfel
99% Altfel

Data înscrierii: 30/Noi/2006

Locație: Kuwait City

Tara: kuwait

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 12:45 pm    Titlul subiectului: Cum scoatem guma de pe haine? Răspunde cu citat (quote)

mandra nu stiu cum mi-a calcat in vreo guma... cand ne-am urcat in masina m-a calcat in picioare bine de tot ca vroia sa stea la mine in bratze, si va imaginati rezultatul. Nu m-ar deranja... dar e o bluza care am pandit-o destul de mult in vitrina si m-a costat o carutza de bani.... ca dupa o singura imbracare sa o arunc. Deci... cum indepartez guma?

Sus
motanik
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 06/Sep/2006

Locație: Londra

Tara: uk

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pui o bucata de hartie, ziar pe guma si dai pe deasupra cu masina de calcat.

Sus
Alinutza
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 30/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: acasa

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau cica bagi haina in congelator si se ia usor, ca ingheata (nu stiu, n-am incercat, doar am citit).
Club Altfel

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Tara: tonga

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la congelator

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.
Sus
Ramy
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si io tot cu masina de calcat si ziar stiam..
100% Altfel

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si io tot cu masina de calcat si ziar stiam..
100% Altfel

Data înscrierii: 06/Sep/2006

Locație: Viena

Tara: austria

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ziarul si fierul de calcat nu sunt pt. ceara? 028
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 08/Feb/2007

Tara: canada

MesajTrimis: Mie Oct 14, 2009 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.instructables.com/id/How-to-clean-chewing-gum-stains-from-your-clothes/

interesant video-ul asta, cu otet? sper sa mearga si la bluze nu stiu ci e de fina bluza....uita-te si vezi daca ajuta

uite si aici cum se ia jos guma daca e pe haina:
http://www.instructables.com/id/How-to-remove-gum-from-clothes/

PS nu cumva sa pui fierul pe ea ca se topeste si se intinde si mai rau.(aia e pre ceara care se absoarbe in ziar fiind facuta din grasime)

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Cum facem sa...? Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Reproducerea materialelor de pe spatiul www.clubaltfel.com se poate face numai cu mentionarea si acordul ClubAltfel.