Trimis: Joi Mai 08, 2008 11:39 pm Titlul subiectului:
aici e un free software (dar numai ptr 2 monitoare) foarte interesant ptr cei ce au doar un pc acasa ce poate fii folosit de 2 persoane in acelasi timp ( evident ai nevoie de 2 monitoare)
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 3:08 am Titlul subiectului:
Download filme, cintece, desene animate ( printre ele si dublate in romana, romanesti) pentru copilasi si nu numai: http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/85/Only_for_kids_-_Pagina_copiilor/
Aici am gasit Maria Mirabela la care fecioru' se uita de ieri dimineata in continuu, Veronica, Mama, Nu pogodi... _________________
Trimis: Mie Iul 02, 2008 9:56 am Titlul subiectului:
eu iau de ani de zile prin agentia CMB travel ce ma intereseaza prin agentie. unde vrei sa mergi? sunt si ele pe destinatii, foarte buni pe Turcia sunt alibaba tour, de ex, pe Grecia aia de la sunny travel , nu stiu mai sunt............
intra pe infoturism.ro si gasesti tot _________________ Vera
De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.
Trimis: Vin Oct 30, 2009 7:40 am Titlul subiectului:
Lockerz.com, este un site care consta in vizite…
La fiecare autentificare, primiti 2 puncte ( doar o data pe zi se pun ). Sunt si intrebari, la care raspundeti, pentru fiecare raspuns, primiti 2 puncte.
Vad ca lumea tot castiga electronice, fashion, etc....
E cu invitatii, cine vrea sa se joace sa imi dea PM. Trimit doar in USa deocamdata, dar eu m-am infiintat cu un cont acolo, sa fie!!!
Ia uitati ce-a primit nenea asta.
Link _________________ Προσεχε τι ευχεσαι! Μπορει να σου συμβει...
Ai grija ce-ti doresti! S-ar putea sa se intample...
Trimis: Dum Feb 21, 2010 11:33 am Titlul subiectului:
http://www.video2mp3.net
transforma online in MP3 clipurile de pe youtube. _________________ Προσεχε τι ευχεσαι! Μπορει να σου συμβει...
Ai grija ce-ti doresti! S-ar putea sa se intample...
Trimis: Joi Mar 25, 2010 1:03 pm Titlul subiectului:
Super rapid si usor. Imediat transforma melodiile, fara sa fie limitat nr de melodii. Important e sa fie un sunet de calitate in videoclip si atunci si mp3-ul e super ok.
Ora este GMT + 2 ore Du-te la pagina Anterioară1, 2
Pagina 2 din 2
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Reproducerea materialelor de pe spatiul www.clubaltfel.com se poate face numai cu mentionarea si acordul ClubAltfel.