Club Altfel
Indrazneste sa fii altfel!

Pagina principalaPagina principala  concursConcursuri altfel  RegulamentRegulament 

Mesaje privateMesaje private  FAQFAQ  ÎnregistrareÎnregistrare  ProfilProfil  AutentificareAutentificare 

Ce mai fac piticii
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Despre copii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aissa
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 06/Sep/2006

Tara: romania

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

wow super nene, nu ca scrie, face propozitii... Bravos!
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 18/Sep/2006

Locație: Londra

Tara: uk

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foaaarte tare funnnny.gif ..abia astept sa fiu si eu posesoare de mesaje din astea funny.
Sus
energy
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Tara: tonga

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daaaa, Ramy pupici.gif , sa le pastrati
multumesc fetelor, de plictiseala si turbare ca stam numai in casa a ajuns sa si scrie (stramb, numai de tipar, urat si cu greseli) si sa citeasca singur...dar suntem la inceput.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.
Sus
stella
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 19/Oct/2006

Locație: europa

Tara: switzerland

MesajTrimis: Mie Noi 25, 2009 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andra sanatate , nu va duceam lipsa sa stii....puteati sa dati pass de data asta . offffffff
veraaaaaaaaaa, cre'ca are dreptate tatal tau. eu am stat 6 zile in casa. si ieri am fost doar la dr , si inapoi, si gandeai ca am facut cine stie ce mare branza . e parshiva rau gripa asta. pupici.gif
Sus
energy
Club Altfel
Club Altfel

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa vedeti ce face asta - vulcan din cartea de experimente. ziare, lipici, placaj, vopsea, praf de copt, sticla de pastic - evident ca a erupt pe jos in bucatarie, da-i si sterge.

n-a nimerit culoarea maro-rosiatica a lavei si a iesit roz, asta e, strawberry shake vulcano.

nu faceti asta singuri acasa.

Sus
energy
Club Altfel
Club Altfel

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aseara am decis sa lucram la "cum construim un arc cu sageti"
...mai bine-mi bagam un bat in fund decat sa cumpar cartea aia...

Sus
stella
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 19/Oct/2006

Locație: europa

Tara: switzerland

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

energy a scris:
aseara am decis sa lucram la "cum construim un arc cu sageti"
...mai bine-mi bagam un bat in fund decat sa cumpar cartea aia...

De ce ? se arcuieste mai usor batzul ?? pupici.gif
Sus
energy
Club Altfel
Club Altfel

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

radetare.gif daaaaaaaaa. cred! radetare.gif
lovitura.gif

au dreptate unii cand zic: cine n-are un inginer la casa omului, sa-si cumpere!
acuma mi-a scapat aia cu Marcu si Anton...stiti voi rimele, rade prin casa de lesina si repeta.

Sus
motanik
Club Altfel
Club Altfel

Locație: Londra

Tara: uk

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo, imi place. Cum ii zice la cartea aia? Trebuie s-o iau si eu pt mai tarziu.

Noi azi in parc am tinut mortis sa incercam toate baltile. A plouat de dimineata si apoi a iesit soarele asa ca am sunat-o pe Gina si i-am zis hai o tura in parc sa ia copiii aer...numai ca ea a fost cu capul pe umeri si l-a scos in carut, eu am lasat carutul acasa si am iesit frumos, pe jos, la plimbare.
AM adus-o....cum sa va spun, fleasca si murdara ca un purcel, toate baltile le-a luat la rand, toate, sa vedem e apa la fel peste tot??? lovitura.gif

Sus
aissa
Club Altfel
Club Altfel

Tara: romania

MesajTrimis: Joi Ian 21, 2010 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scena se petrece acum 2 seri. Tocmai ajunsesem cu ea acasa, i-am incalzit mancare, i-am pus masa si eu eram la bucatarie si am vorbit la telefon cateva minute, cu T si cu mama. Cand am revenit in sufragerie Ale isi taiase "putin" par, cam cat doua maini de-ale mele pline (am crezut ca se infunda wc-ul nu alta). Justificarea a fost ca ii intra in gura si nu putea sa manance. Si nu cu orice instrument a facut minunea, ci cu forfecuta de unghii. lovitura.gif E buna de stitilst insa ca nu e f ciuntita, daca ii prind agrafe nu se baga de seama. Abia ii egalasem insa tot parul, care din cauza unor vartejuri ii sta spre fata tot. Asa lung i-l puteam prinde bine in coada...
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 21/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: greece

MesajTrimis: Joi Ian 21, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incredibil. LolLolLolLol.gif

Sus
Anga
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 21/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: greece

MesajTrimis: Joi Mar 04, 2010 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va anuntam cu "mandrie" ca azi Ubitu a trait prima experienta de barbat: s-a "barbierit".

M-a strigat: mamiiiii imi curge putin sange la barbie! Ma uit la el, avea fix o bobita mica, s-a zgariat nitel.
Cum te-ai lovit Matei?
Cu vision power. circonspect-2403.gif
Ce e asta iubitule?
Si-mi vine cu un aparat de ras de-al lui V din baie, nu stiu cum a desfacut punga si l-a scos, de luni de zile stau alea acolo si nu a fost curios sa le utilizeze. lovitcap.gif

L-am doftoricit vreo 5 min, ca doar era moment important, bine ca a inteles ca-ti trebe par si oaresce dexteritate ca sa manuiesti Gilette! LolLolLolLol.gif

Si inca una de azi:
Aveam o bluza cu decolteu in V.
Vine, ma pipaie pe piele si intreaba: mami? de ce esti in pielea goala?
split

Sus
noni2007poli
52% Altfel
52% Altfel

Data înscrierii: 30/Noi/2008

Tara: acasa

MesajTrimis: Joi Mar 04, 2010 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

duaaaaaaaaaaaaaaaamne, eu acum am vazut vulcanu' . mare minunatiee :palarie.gif
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Despre copii Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Reproducerea materialelor de pe spatiul www.clubaltfel.com se poate face numai cu mentionarea si acordul ClubAltfel.