Club Altfel
Indrazneste sa fii altfel!

Pagina principalaPagina principala  concursConcursuri altfel  RegulamentRegulament 

Mesaje privateMesaje private  FAQFAQ  ÎnregistrareÎnregistrare  ProfilProfil  AutentificareAutentificare 

Salvare poze pe DVD
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Cum facem sa...?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
minou
Club Altfel
Club Altfel

Data înscrierii: 22/Sep/2006

Locație: Barlad

Tara: romania

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 6:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alinutza1980 a scris:
Minou, de fapt inscriptionatul a durat cam 15 min, apoi a inceput verificarea aia, si a durat parca si mai mult. Ok, data viitoare incerc cu 6x.
Poate o fi si dvd-ul mai slab, desi este Verbatim. Stiti cumva care este diferenta intre dvd+ si dvd-? Vad ca pe dvd-writerul meu scrie +, deci sa iau doar dvduri care sunt cu +R sau +RW, nu?
Anga, mie tipul care mi-a facut clc, ca l-am luat din bucati, nu mi-a mai pus CDRW, doar DVD-RW, asa ca...nu am de ales. Nero il aveam instalat, tot de el.
Oricum, ma supar si-mi iau si hard extern, e o alternativa foarte ok.

Da Alina, baga viteza cea mai mica, astfel nu vor fi probleme cu cd-ul sau dvd-ul, si daca al tau e cu + atunci toate cele pe care le ei pentru inscriptionat sa fie cu +.
Sus
Alinutza
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 30/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: acasa

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, saru'mana de sfat, mai imi spusese cineva, demult, cum este cu viteza asta dar am uitat! pupici.gif
Deci am vreo 3 DVDuri cu - care sunt bune de aruncat...asta e, bine ca nu-s scumpe!

Club Altfel

Data înscrierii: 22/Sep/2006

Locație: Barlad

Tara: romania

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate le poti schimba, de unde le-ai luat. Eu mai fac asa si merge faza.
Sus
Alinutza
100% Altfel
100% Altfel

Data înscrierii: 30/Oct/2006

Locație: Bucuresti

Tara: acasa

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Cora...nu cred. Astia daca nu ai bonul...si cum sunt luate de vreo cateva luni bune... Nu-i bai, daca nu m-a dus capul, asta sa fie paguba.
Club Altfel

Data înscrierii: 05/Sep/2006

Locație: Neverland

Tara: greece

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Makis cumpara cate 100 odata........ 028
Am un turn plin acasa...le foloseste el pt munca...si le ia ieftin cand sunt la gramada si eu folosesc 8x si e perfect........
Acum am -R...dar mereu difera si mi se par la fel...nu tine nici Makis cont

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Club Altfel -> Cum facem sa...? Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina
Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Reproducerea materialelor de pe spatiul www.clubaltfel.com se poate face numai cu mentionarea si acordul ClubAltfel.