| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
minou Club Altfel

Data înscrierii: 22/Sep/2006 Mesaje: 8635
Locație: Barlad Tara: romania
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 6:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| Alinutza1980 a scris: | Minou, de fapt inscriptionatul a durat cam 15 min, apoi a inceput verificarea aia, si a durat parca si mai mult. Ok, data viitoare incerc cu 6x.
Poate o fi si dvd-ul mai slab, desi este Verbatim. Stiti cumva care este diferenta intre dvd+ si dvd-? Vad ca pe dvd-writerul meu scrie +, deci sa iau doar dvduri care sunt cu +R sau +RW, nu?
Anga, mie tipul care mi-a facut clc, ca l-am luat din bucati, nu mi-a mai pus CDRW, doar DVD-RW, asa ca...nu am de ales. Nero il aveam instalat, tot de el.
Oricum, ma supar si-mi iau si hard extern, e o alternativa foarte ok. |
Da Alina, baga viteza cea mai mica, astfel nu vor fi probleme cu cd-ul sau dvd-ul, si daca al tau e cu + atunci toate cele pe care le ei pentru inscriptionat sa fie cu +. |
|
| Sus |
|
 |
Alinutza 100% Altfel

Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 5919
Locație: Bucuresti Tara: acasa
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, saru'mana de sfat, mai imi spusese cineva, demult, cum este cu viteza asta dar am uitat!
Deci am vreo 3 DVDuri cu - care sunt bune de aruncat...asta e, bine ca nu-s scumpe! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
minou Club Altfel

Data înscrierii: 22/Sep/2006 Mesaje: 8635
Locație: Barlad Tara: romania
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poate le poti schimba, de unde le-ai luat. Eu mai fac asa si merge faza. |
|
| Sus |
|
 |
Alinutza 100% Altfel

Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 5919
Locație: Bucuresti Tara: acasa
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
In Cora...nu cred. Astia daca nu ai bonul...si cum sunt luate de vreo cateva luni bune... Nu-i bai, daca nu m-a dus capul, asta sa fie paguba. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Theodor@ Club Altfel

Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 5813
Locație: Neverland Tara: greece
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Makis cumpara cate 100 odata........
Am un turn plin acasa...le foloseste el pt munca...si le ia ieftin cand sunt la gramada si eu folosesc 8x si e perfect........
Acum am -R...dar mereu difera si mi se par la fel...nu tine nici Makis cont _________________
|
|
| Sus |
|
 |
|